Instellingen voor toegang van programma's tot de webcam of microfoon wijzigen

De instellingen wijzigen voor de toegang van programma's tot de webcam:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik De knop Instellingen onder in het hoofdvenster.

Dit opent het venster Instellingen.

3. Selecteer in het gedeelte Privacy-instellingen het onderdeel Controle van webcam en microfoon.
  4. Selecteer onder Webcam instellingen een van de volgende acties:
    • Blokkeer toegang tot je webcam voor alle programma's. Webcamtoegang wordt geblokkeerd voor alle programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd.
    • Ontvang een melding als een app de webcam gebruikt. Programma's die standaard toegang hebben, krijgen toegang tot de webcam. Er wordt een melding weergegeven om de gebruiker te informeren dat een specifiek programma de webcam gebruikt.

Deze instelling is niet beschikbaar als de actie Blokkeer toegang tot je webcam voor alle programma's is geselecteerd.

5. Selecteer onder Microfoon instellingen een van de volgende acties:
    • Blokkeer toegang tot je microfoon voor alle programma's. Microfoontoegang wordt geblokkeerd voor alle programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd.
    • Ontvang een melding als een app de microfoon gebruikt. Programma's die standaard toegang hebben, krijgen toegang tot de microfoon. Er wordt een melding weergegeven om de gebruiker te informeren dat een specifiek programma de microfoon gebruikt.

Deze instelling is niet beschikbaar als de actie Blokkeer toegang tot je microfoon voor alle programma's is geselecteerd.